شکایت از اشخاص

شکایت از قصابی فروشنده گوشت و مرغ چگونه است؟

همه‌ روزه در کشتارگاه‌های سطح تهران و بسیاری از استان‌ها، تعداد زیادی گوسفند، بز، میش، گاو، گوساله و انواع طیور ذبح و گشتار می‌گردند و توزیع‌کنندگان نیز این گوشت‌ها را در قصابی‌ها توزیع می‌کنند.

نکته جالب اینجاست که در تمام این قصابی‌ها همه این گوشت‌ها به عنوان گوشت گوسفند به مشتری فروخته می‌شود.

هیچ قصابی را در سطح کشور سراغ نداریم که بر روی تابلوی قیمت و نرخ‌های خود، قیمت گوشت گوسفندی و گوشت میش و بز را جدا گانه درج کرده باشد و قیمت متفاوتی را برای هر محصول به خریدار ارائه دهد. که البته این امر متاسفانه نوعی گران فروشی پنهان و فریب خریداران موارد پروتئینی است.

همچنین در بسیاری از قصابی‌ها گوشت گاو ماده به اسم گوشت گوساله جوان به خریداران فروخته می‌شود و جالب‌تر اینکه تعداد زیادی از قصابی‌های سطح شهر حتی جواز کسب از اتحادیه اصناف را ندارند و بدون مجوز به فروش و عرضه محصولات پروتئینی همچون گوشت مرغ ، ماهی و دام مشغولند.

جالب است بدانید که توزیع کننده‌های گوشت، تحت نظارت هیچ اتحادیه‌ای نیستند و متاسفانه از همین جا هم تخلفات این اصناف آغاز می‌گردد.

از دیگر تخلفات قصابی‌ها گشتار غیر مجاز دام است. شخص متخلف در مکانی خارج از محل کشتارگاه‌های اصلی کشور، دام‌ها را بدون رعایت مقررات و قوانین بهداشتی کشتار می‌کنند و به دست قصابی‌های متخلف می‌رسانند و یا بعضی از قصابی‌ها و یا توزیع کنندگان سودجو با ضرب مهر جعلی اقدام به فروش گوشت‌های غیر بهداشتی و آلوده در سطح شهر می‌نمایند.

عرضه گوشت بدون مهر دامپزشکی و تاریخ مصرف گذشته جرم محسوب می‌شود.

در ایران که قیمت کالاها و خدمات بسیار بی‌ثبات و متزلزل است، قبل از اقدام به خرید یک کالای مشخص، حتما انجام تحقیقاتی درباره کیفیت آن کالا و تحقیق در خصوص قیمت آن لازم و ضروری است.

این در حالی است که در اغلب کشورهای پیشرفته، بروکراسی نهادینه شده‌ و عقلانی برای نظارت بر کیفیت کالاها وجود دارد.

با وجود اینکه حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در ایران نیازمند تحولات عمده‌ و توسعه روزافزون است، اما نهادهایی هم در کشور هستند که اگر با آن‌ها و روش اقدامات و فعالیت آن‌ها آشنا باشیم، قادر خواهیم بود به راحتی حقوق از دست رفته خود را به‌عنوان یک مصرف کننده به‌راحتی مطالبه و در نهایت به دست آوریم.

در این مطالب قصد داریم به نحوه شکایت از فروشندگان مرغ و گوشت، که تعداد آن‌ها نیز در شهرهای کشورمان کم نیست، اشاره کاملی نموده و شما را با تخلفات این فروشندگان و طریقه شکایت از آن‌ها آشنا نماییم.

نحوه طرح شکایت از قصابی‌ها و فروشندگان مرغ و گوشت متخلف

تقلب، گران‌فروشی و بعضا عرضه گوشت فاسد به مشتریان از جمله تخلفات قصابی‌ها و فروشندگان مواد پروتئینی است.

هر واحد صنفی قصابی و فروشندگان مرغ و گوشت باید برای فروش سه نوع گوشت گوسفندی، بز و میش تابلوهای بزرگ و مشخصی را با قیمت‌های متفاوت، شفاف و تفكیک شده در واحدهای صنفی خود در معرض دید عموم مردم و مشتریان قرار دهند تا درحق مشتریان اجحافی رخ ندهد و احیانا تقلبی نیز صورت نگیرد.

در غیر این صورت سازمان تعزیرات حكومتی با کسب گزارشات مردمی با جدیت و قانون مداری، برخورد لازم را در خصوص مجازات واحد صنفی متخلف انجام خواهد داد که در ادامه روش‌های طرح شکایت از این صنف را خدمتتان ارائه خواهیم کرد.

ثبت شکایت از طریق سامانه شکایت مردمی سازمان حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان

هرچند امروزه یکی از مراحل شکایت از قصابی‌ها و فروشندگان مرغ و گوشت که به راحتی در دسترس عموم مردم قرار گرفته است، شکایت از طریق سامانه‌های فعال و وابسته به سازمان حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان می‌باشد، اما همچنان بسیاری از شهروندان در صورت روئیت تخلفات صنفی تمایل دارند تا خود شخصا وارد گود شده و به عنوان شاکی خصوصی موضوع را در صنف مربوطه یا مراجع قضایی پیگیری کنند.

در صورت وقوع تخلفات صنفی چندین مسیر مختلف پیش روی شما قرار دارد که قادر خواهید بود بسته به نوع تخلفات، هرکدام از این موارد را انتخاب کرده و شکایت خود را از طریق همان مرجع پیگیری و به نتیجه نهایی برسانید.

طرح شکایت از طریق سامانه فوق نیز یکی از مسیرهای مرتبط است که بازرسان سازمان مربوطه در اسرع وقت موضوع شکایت را پیگیری و به سرانجام خواهند رساند.

قصابی و فروشنده گوشت

طرح شکایت به اتحادیه صنف قصابان گوشت گوسفندی و اتحادیه پرنده و ماهی

یکی دیگر از مسیرها یا مراحل شکایت از قصابان و فروشندگان گوشت و مرغ آن است که شما باید به اتحادیه صنف قصابان گوشت گوسفندی و اتحادیه پرنده و ماهی شهر محل تخلف مراجعه کرده و پس از ارائه مدارک و مستندات کافی به دایره شکایات مردمی، شکایت خود را از این طریق پیگیری نمایید.

از جمله مدارکی که می تواند تصدیق کننده، گواه و دلیل و برای شکایت شما باشند می توان به فیش واریزی، رسید یا فاکتور خرید، فیلم و عکس از لاشه یا محل نگهداری لاشه یا گزارش فوریت‌های پلیسی 110 و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد و باید رونوشت این مدارک را به همراه شکواییه تنظیم شده به متولیان امر اتحادیه اصناف ارائه دهیم.

دایره بازرسی صنف مربوطه نیز ظرف مدت زمان 10 روز از تاریخ ثبت شکایت، موضوع مورد شکایت را توسط کارشناسان مربوطه پیگیری نموده و چنانچه فروشنده متخلف شناخته شود، میزان تخلف را تعیین و مشخص خواهند کرد.

بعد از انجام این مراحل مغازه‌دار متخلف مکلف است با عودت مبلغ مورد نظر، رضایت خریدار را به عنوان شاکی جلب نموده تا مشکل پیش آمده حل و فصل شود.

در غیر این صورت و عدم تمکین فروشنده به نظر یا دستور اتحادیه، صنف مربوطه موظف است مراتب را به مراجع بالاتر که البته سازمان تعزیرات خواهد بود ارجاع دهد.

به این نکته توجه داشته باشید که پیگیری شکایات از طریق اصناف و اتحادیه‌ها بسیار سریع تر و راحت‌تر بوده و زمان کمتری را از شاکی خواهد گرفت.

ضمنا در صورتی که تخلفات صورت گرفته از طرف قصاب یا فروشنده گوشت و مرغ تجاوز به حقوق عامه و تهدید بهداشت عموم مردم را داشته باشد مراتب از طریق سازمان تعزیرات یا دادسراهای مربوطه بدون وجود شاکی خصوص پیگیری خواهد شد.

شکایت به سازمان تعزیرات حکومتی

در ادامه  مراحل شکایت از قصابان و فروشندگان گوشت و مرغ سطح شهر، در صورتی که پرونده در اتاق اصناف به نتیجه مطلوب نرسد و فروشنده به نظر این اتحادیه تمکین ننماید، بعد از 10 روز کاری، پرونده شکایت به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع خواهد شد و رسیدگی به آن در این سازمان چیزی حدود دو هفته تا یک ماه به طول خواهد انجامید.

نحوه رسیدگی به پرونده شکایت از قصابان و فروشندگان گوشت و مرغ در سازمان تعزیرات حکومتی نیز به این شکل است که بعد از وصول شکایت توسط این سازمان، معاونین یا مدیران شعبه ابتدا صلاحیت خود را در رسیدگی به پرونده واصله بررسی خواهند کرد و بعد از آن که صلاحیت خود را تایید کردند، در بدو امر یک نسخه از گزارشات را به سازمان نظارت و بازرسی تعزیرات ارجاع می‌نمایند.

سازمان نظارت و بازرسی موظف است حداکثر در مدت زمان 15 روز نظر و نتیجه کارشناسی شده خود را به شعبه  مربوطه ارسال کند.

در صورتی که نظر این سازمان، بر وقوع تخلف قصابان و فروشندگان گوشت و مرغ  بوده باشد، متهم یا همان فروشنده برای ادای توضیحات بیشتر احضار می‌گردد و پس از مراجعه  او و دریافت مدارک و مستندات لازم توسط وی، حکم نهایی توسط سازمان تعزیرات حکومتی صادر خواهد شد.

حال در صورتی که متهم در شعبه رسیدگی کننده حاضر نشود، حکم به صورت غیابی صادر می‌گردد و متهم قادر خواهد بود نسبت به رای غیابی صادره تقاضای واخواهی خود را اعلام نماید و شعبه نیز مکلف است این درخواست او را مورد بررسی قرار داده و تاریخ برگزاری جلسه واخواهی را به طرفین اعلام نماید.

اما حتما به این موضوع دقت داشته باشید که اگر متهم در جلسه دادگاه شعبه مربوطه حاضر نگردد، حق تجدیدنظرخواهی از رای صادره را نداشته و دیگر نمی‌تواند پس از اجرای حکم نهایی، خواستار تجدید نظر خواهی پرونده گردد.

در غیر این صورت نیز یعنی در صورتی که متهم درخواست واخواهی خود را به سازمان تعزیرات ارائه نکند، پرونده به اجرای احکام ارجاع خواهد شد.

ویترین قصابی

شکایت از قصابی‌ها و فروشندگان مرغ و گوشت از طریق دادگاه‌های حقوقی و دادسراها

همانگونه که ذکر شد برخی از تخلفات این نوع اصناف جنبه تحدید بهداشت عمومی را داشته و دادستان‌ها و سازمان تعزیرات حکومتی حتی بدون وجود شاکی خصوص حق ورود به موضوع را برای حفظ حقوق عامه داشته و راسا وظیفه پلمپ محل تخلف و پیگیری موضوع را خواهد داشت.

با ابن شرایط هرچند برابر با قانون، سازمان تعزیرات حکومتی وظیفه رسیدگی به تخلفات اتحادیه‌های صنفی مثل قصابی‌ها و فروشندگان مرغ و گوشت را عهده دار است، ولی سازمان تعزیرات را نباید یک مرجع قضایی تام به شمار آورد و اشخاص برای اقدام قضایی در صورت ارتکاب تخلفات صنفی برابر با قانون مسئولیت مدنی و در صورت وقوع خسارت، قادرند از طریق محاکم دادگستری نیز نسبت به پیگری دادخواست یا طرح دعوای خود و نهایتاً تعیین و مطالبه خسارت اقدامات لازم را به عمل آورند.

برای این امر با توجه به میزان خسارت وارده از سوی فروشنده کالا به مشتری و اخذ تامین دلیل قضایی از سوی شوراهای حل اختلاف، با توجه به مبلغ خسارت وارده در این خصوص، باید نسبت به طرح شکایت در شورای محل وقوع تخلف یا دادگاه عمومی حقوقی همان محل، دادخواست مطالبه خسارت ارائه داد.

همچنین در خصوص نحوه شکایت از مغازه دار لازم به توضیح است، در مواردی خاص که جنس فروخته شده موجب آسیب به بقیه کالاها شده باشد یا به طور کلی اقدامات فروشنده گوشت و مرغ غیر قانونی باشد، امکان پیگیری کیفری پرونده نیز برای شاکی تحت شرایطی وجود دارد.

البته توجه داشته باشید که برای شکایت از فروشگاه های اینترنتی همچون سایت دیجی‌ کالا روند پیگیری کمی متفاوت‌تر خواهد بود که در سایر مقالات به آن‌ها نیز اشاره کامل شده است.

تهدید علیه بهداشت عمومی با عرضه محصولات فاسد دام و طیور

ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، یکی از مواد قانونی است که با جرم علیه بهداشت عمومی برخورد می‌کند. در این ماده ذکر گردیده “هر اقدامی که تهدید علیه بهداشت عمومی از قبیل آلوده کردن آب آشامیدنی یا توزیع آب آشامیدنی آلوده، دفع غیر‌بهداشتی فضولات انسانی، دامی و مواد زاید، ریختن مواد مسموم‌کننده در رودخانه‌ها، زباله در خیابان‌ها و کشتار غیر مجاز دام، استفاده غیرمجاز فاضلاب خام یا پس آب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب برای مصارف کشاورزی ممنوع است و مرتکبین چنانچه طبق قوانین خاص مشمول مجاز شدیدتری نباشند به حبس تا یک سال محکوم خواهند شد.”

تبصره ۱ ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، مقام تشخیص دهنده مبنی بر اینکه اقدام مزبور تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی محیط زیست است را بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین غیرمجاز بودن کشتار دام و دفع فضولات دامی را بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان دامپزشکی قرار داده است.

همچنین در تبصره ۲ ماده قانونی اشاره شده آمده است، منظور از آلودگی محیط زیست عبارت است از آمیختن یا پخش مواد خارجی به هوا، آب، خاک و زمین به مقداری که کیفیت شیمیایی، فیزیکی یا بیولوژیک آن را به طوری که به حال انسان، سایر موجودات زنده، گیاهان، آثار و ابنیه مضر باشد را تغییر دهد.

مجازات برخی تخلفات صنفی در قوانین تعزیرات حکومتی

اغلب مردم و حتی اصناف با تخلفات صنفی و قوانین تعزیرات حکومتی آشنایی کافی و لازم را ندارند و حتی گاهی اوقات در صورت برخورد با چنین تخلفاتی، چشم‌پوشی نموده و از آن می گذرند و همین گذشت و اغماض باعث متجری شدن متخلفان و افزایش تخلفات صنفی در زمینه‌های دیگر خواهد شد که سوپرهای گوشت و فروشندگان مرغ و ماهی نیز از این مقوله مستثنی نیستند و حق بسیاری از اشخاص در این تخلفات ضایع خواهد شد.

اما قانونگذار تمام تخلفات صنفی را که سبب متضرر شدن افراد جامعه می‌گردد را در قوانین نظام صنفی کشور، پیش بینی و مورد بررسی قرار داده است و برای آن‌ها نیز مجازات لازم را در نظر گرفته است.

بنابراین اگر شما نیز تا کنون از تخلفات اصناف چشم پوشی کرده‌اید، باید بگوییم که قانونگذار در این موارد حامی شما است و شما قادرخواهید بود با طرح شکایت حق پایمال شده خود را اعاده نمایید.

در ادامه برخی مجازات‌ها و تخلفات صنفی در تعزیرات حکومتی، بر اساس قانون نظام صنفی کشور مصوب 24/12/82 به شرح زیر می‌باشد:

انواع گوشت

گران فروشی

گران فروشی عبارت است از فروش یا عرضه کالا یا ارائه خدمات به قیمتی بیشتر از نرخهای مشخص شده، به وسیله مراجع قانونی ذیربط و عدم اجرای ضوابط و مقررات قیمت‌گذاری و نهایتا انجام دادن هرنوع عملی که منجر به بالا رفتن قیمت کالا یا خدمت به زیان خریداران گردد.

مجازات‌های گران فروشی برابر با قوانین نظام صنفی به شرح زیر می باشد:

  • مرتبه اول: جبران خسارت وارده به خریدار و جریمه نقدی معادل دو برابر مبلغ گران فروشی.
  • مرتبه دوم: جریمه نقدی معادل چهار برابر مبلغ گران فروشی.
  • مرتبه سوم: شش برابرمبلغ گران فروشی جریمه نقدی و همینطورنصب پارچه یا تابلو بر سر در محل کسب به عنوان تخلف صنفی به مدت 2 هفته.
  • مرتبه چهارم: هشت برابر مبلغ گران فروشی جریمه نقدی و نصب پارچه یا تابلو بر سر در محل کسب به عنوان متخلف صنفی، به مدت دو ماه.
  • مرتبه پنجم و مراتب بعدی: به 10 برابر مبلغ گرانفروشی جریمه نقدی و پروانه کسب، به مدت 6 ماه تعلیق و محل کسب تعطیل می‌گردد.

مدارک مورد نیاز برای طرح شکایت از صنف قصابان گوشت گوسفندی و اتحادیه پرنده و ماهی

همانگونه که در ابتدای مطالب ذکر شد کلیه اسناد ومدارکی که دلالت بر تخلف صورت گرفته دارد از جمله قرارداد، رسید، فاکتور و رسیدهای واریز وجه، عکس و فیلم و اسامی شاهدین باید به همراه لایحه تنظیم شده و نوع دقیق خواسته پیوست پرونده گردد.

همانگونه که قبلا نیز ذکر شد، در طرح شکایت یا هر ادعایی، شما باید تمامی مدارک و مستنداتی را که دلالت برحقانیتتان دارد، در صورت نیاز به دادگاه یا سازمان تعزیرات یا صنف مربوطه ارائه کنید و آن‌ها را به همراه لایحه دفاعیه حتما ضمیمه پرونده‌ نمایید.

توجه داشته باشید که بر اساس قانون، برای اثبات هر دعوایی از سند، اقرار، شهادت، قسامه و سوگند می توان استفاده کرد هر چند علم و آگاهی قضات نیز در بسیاری از پرونده ها بی‌تاثیر نیست.

البته انجام یک مشاوره خوب و متناسب با مسیر شکایت پیش بینی شده، می تواند استفاده از ادله و راهکار منطقی تری را برای شما مشخص نماید.

طرح و پیگیری شکایت از اصناف چقدر زمان می‌برد؟

از آن جایی که با توجه به اوضاع نامطلوب اقتصادی در جامعه همه روزه شاهد طرح شکایت‌های مختلف از اصناف هستیم، حجم زیادی از این شکایات در سازمان تعزیرات و اتحادیه اصناف و دادگاه‌ها، همه روزه ثبت و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

لذا باید عنوان کرد که تخمین زمان شروع و خاتمه متناسب با موضوع شکایت به صورت دقیق قابل پیش‌بینی نیست و انجام کارشناسی‌های متعدد در این مراحل، زمان بر شدن آن‌ها را نیز افزایش خواهد داد.

در مسائل حقوقی و قضایی حتی متبحرترین وکلای کشور با توجه به پیچیدگی های کار قضایی سعی می‌کنند از دادن زمان نهایی پایان کار، خودداری نمایند.

ولی مطمئنا کارشناسان و وکلای شاغل در حوزه شکایات صنفی، با تجربه‌ای که در پیگیری و انجام پرونده های مختلف در این خصوص کسب نموده اند، می توانند بهترین و سریع ترین مسیر را برای شما انتخاب نمایند.

شکایت از قصابی

مزایای استفاده از خدمات وکلای و مشاوران دادگستری در طرح شکایت از اصناف

مشاوران و وکلای دادگستری افراد با تجربه‌ای هستند که در زمینه مسائل حقوقی، دارای بینش، تخصص و آگاهی کاملی بوده و می توانند در رسیدگی به تمامی پرونده‌های حقوقی و کیفری، خصوصاً موضوعات اشاره شده، گره گشای موکل خود باشند.

دیدگاه و نگاه یک وکیل با تجربه به مسائل حقوقی و کیفری بسیار متفاوت است. تنظیم دادخواست یا حتی شکواییه‌ای که شاید از نظر شما تمام جوانب احتیاطی در آن لحاظ شده باشد، بعد از مطالعه آن توسط یک وکیل یا مشاور حاذق در امور حقوقی یا کیفری، بعضا ممکن است دستخوش تغییرات بنیادین گردد. بنابراین کسب مشاوره و یا تنظیم شکایت خود را حتما به یک وکیل متخصص واگذار نمایید.

از مهم‌ترین مزایای استفاده از وکلا و مشاوران سامانه حقوقی شکایت 24: صرفه جویی در وقت و هزینه، رسیدن به نتیجه دلخواه و مطلوب در کمترین زمان ممکن، رهایی از رفت و آمدهای متوالی، وقت گیر، چالش برانگیز و استرس زا به دادگاه، تامین و حفظ حق و حقوق موکل در پروسه رسیدگی به دعاوی مربوط به قانون کار خواهد بود.

ارائه خدمات تخصصی حقوقی و پشتیبانی از آن توسط سامانه حقوقی شکایت 24

عمده مشکلات پیش آمده در مراجع حل اختلاف اصناف و دادگاه‌های عمومی و عدم موفقیت در طرح دعوا علیه صاحبان سوپرمارکت‌ها، کم‌توجهی به مقررات و اصول درست تنظیم دادخواست و شکایت است که در این زمینه یا هر مورد مشابه باید از تخصص افراد متخصص بهره گرفت.

اگر در خصوص تنظیم شکایت تخصصی در هر زمینه‌ای نیاز به مشاوره حقوقی دارید یا قصد دارید تهیه و تنظیم دادخواست را برعهده کارشناسان و وکلای متخصص قرار دهید، بهترین امکان برای شما استفاده از خدمات بسیار متنوع سامانه حقوقی شکایت 24 خواهد بود.

متاسفانه بیشتر افراد جامعه ما که با مشکل حقوقی مواجه می‌شوند، در ابتدا برای رفع معضل خود به وکیل دادگستری مراجعه نمی‌کنند و همین موضوع تبعات جبران‌ناپذیری را برایشان ایجاد خواهد کرد.

اخذ وکیل در مسایل مربوطه می‌تواند کمک شایان توجهی به طرفین دعوی نماید اما به علل مختلفی شاید امکان دسترسی شما به وکیل دادگستری وجود نداشته باشد که در این شرایط استفاده از خدمات مشاوره حقوقی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

مشاوره حقوقی از جهات مختلفی می‌تواند مزیت‌های بسیار زیادی برایتان داشته باشد که در کمترین حالت، اطلاعات حقوقی شما را در خصوص مورد مربوطه افزایش خواهد داد.

سامانه حقوقی شکایت 24 با بهره‌مندی از کارشناسان و مشاوران حقوقی و وکلای مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده، اختلافات حوزه کار و روابط کارگر و کارفرما و سایر مسائل حقوقی است.

لازم به ذکر است که این سایت حقوقی علاوه بر ارائه مشاوره‌های حقوقی تخصصی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی مثل شکوائیه، دادخواست، لوایح دفاعیه، اظهارنامه و همانند آن نیز خدمات رسانی می‌نماید.

در هر صورت اگر به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و یا قصد تنظیم قراردادهای کاری، شکوائیه، دادخواست، و سایر اوراق قضایی را داشتید، قبل از هر اقدام حقوقی به سامانه شکایت 24 مراجعه کنید و از خدمات متنوع این سامانه بهره‌مند شوید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۵ رای

‫6 دیدگاه ها

  1. سلام من درشیراز داخل قصابی گوشت گرفتم کلاه سرم گذاشته همین کلاه سرتمام مشتریان گذاشته میشود با ترفندی که هیچ مشتری شک نکند حالا من زنگ زدم پلیس 110 هم امد چکارش میکنن اگر درمملکت اسلامی مثل زمان طاغوت به داد مردم میرسدن منضور اجرا کنندگان قانون است وضع ما این طور نبود

  2. سلام من دوست ندارم فامیلم فاش بشه رشت شهرک مفتح یک مرغ فروشی هست هم گرانتر مبفروشه هم از روی وزن میزنه یک بار آمدن بهش تذکر دادن خالی که میگه من توی یک هفته پول جریمه درمیارم

  3. صدبارتا الان پیام دادم من از رشت شهرک مفتح مزاحم میشم مرغ فروشی داخل شهرک بنام کیهان هم از روی وزن مرغ هم از روی قیمتش میزنم لطفاً پیگیری کنید نمیخواهم اسمم فاش بشه

  4. سلام وقتتون بخیر
    در محل ما گوسفند ها را کاملا غیر بهداشتی ذبح می‌کنند از آن گذشته گوسفند ها را در کنار هم سر می‌برند که اینکار انسانی نیست

  5. سالهاست که در دامداری‌ها کشتار میکنند باقیمت مجوز دار می‌فروشند. با مجوز کشتارگاه صنعتی در دامداری‌ها بارگیری میکنند. گوشت به پلاژ های بهزیستی استان مازندران میدهند با خودرو سواری بدون یخچال. سند و مدرک موجوده. حضورا توضیح میدم. تخلفات پروتئینی حمل و توزیع مرغ بدون مجوز میکنند. سند و مدرک موجوده.

  6. سلام خدا قوت. ده ماه راننده نیسان یخچالدار حمل گوشت و مرغ بودم گزارشات فراوان از گران‌فروشی و تخلفات پروتئینی و فرار مالیاتی و سواستفاده از کارگران و تغلب در عرضه و توزیع. گوشت بدون مجوز را با گوشت مجوز دار مخلوط کرده باقیمت مجوز دار می‌فروشند. حضورا توضیح میدم. استان مازندران شهرستان بهشهر. به سازمانهای زیربط گزارش دادم رسیدگی نمیشود. آیا دادرسی هست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا